Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Легальна зайнятість – шлях до забезпеченого майбутнього

Дата: 22.02.2021 17:26
Кількість переглядів: 215

 

 

19 лютого у Тальнівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості на семінірі з безробітними говорили про легальну зайнятість.

Фахівцями Тальнівської районної філії надалі продовжується інформаційно- роз'яснювальна робота серед клієнтів служби зайнятості щодо переваг легальної зайнятості.

У своїй роботі з безробітними провідний фахівець з профорієнтації Вікторія Школьна наголошує, що офіційна зайнятість є важливим фактором для стабільного сьогодення та забезпеченого майбутнього.

Також було наголошено на необхідності легальної трудової діяльності як основи соціальної захищеності працюючого населення, адже відсутність належним чином оформлених трудових відносин позбавляє працівників захисту від цілої низки інших прав і соціальних гарантій, які передбачені трудовим законодавством, зокрема і від незаконного звільнення.

Під час семінару присутні довідались про порядок укладання трудового договору та цивільно-правової угоди, про соціальні пільги, які надаються різним категоріям населення при офіційному працевлаштуванні.

Наприкінці семінару було надано відповіді на запитання, що цікавили присутніх.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора