A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2021 07:10
Кількість переглядів: 188

Шановна громадо! Дорогі захисники!

Щирo вітаю вас із Днем українського добровольця!

У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилось у нелегкий для українців час - у час, коли у кровавій битві з агресором ми вимушені відстоювати своє право на національне самовизначення і незалежність. 

Події Революції Гідності згуртували наш народ, сформували нове покоління патріотів, які ладні ціною власного життя боронити країну від будь-якого ворога. Нечувану силу єдності та підтримки продемонстрували і волонтери, тим самим доводячи усьому світові, що український народ в змозі самостійно вирішувати свою долю.

Саме завдяки мужності добровольців, їх патріотизму вдалося зупинити агресора й дати змогу мобілізувати сили в тилу та озброїти армію. Ми вдячні бійцям, які відіграли значну роль у військовому протистоянні на Сході України, бійцям, які пройшли пекло найтяжчих бойових операцій, для яких Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт стали останніми бойовими завданнями. Пам'ять про них вічно жива.

Бої за повне звільнення України тривають і нині, але ми знаємо, що знаходимось під щоденним захистом військовослужбовців.

Дякую кожному, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконував і виконує свій громадянський і військовий обов'язок у протистоянні агресору.

Бажаю всім добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя і нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові!

І нехай нарешті запанує мир на нашій землі.

Слава Україні!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора