Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Співпраця Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ та Тальнівським бюро правової допомоги

Дата: 15.03.2021 08:33
Кількість переглядів: 171

 

Вже не перший рік Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості співпрацює з представником Тальнівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Маліванчуком Віталієм Володимировичем.

Так, 12 березня у приміщенні Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар з загальних питань за участю начальника відділу Тальнівського бюро правової допомоги Маліванчука В. В.

Участь представника бюро правової допомоги у проведенні інформаційних заходів центру зайнятості спрямована на підвищення рівня правової поінформованості безробітних громадян щодо захисту їх прав, зокрема права на легальну зайнятість, оплату праці та безоплатну правову допомогу.

Ось і сьогодні, під час семінару, Віталій Володимирович висвітлив питання, пов’язані з легалізацією зайнятості, порядком нарахування мінімальної заробітної плати, особливістю укладення трудової угоди та цивільно-правового договору на виконання роботи або надання послуги, та їх відмінності, коротко надав інформацію про порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги фізичним особам, згідно ст.13 ЗУ «Про безоплатну правову допомогу», а також про перелік необхідних документів для її отримання.

Слухачі мали змогу отримати відповіді на питання щодо відповідальності роботодавців за порушення законодавства про працю, про порядок залучення до роботи в понаднормовий час, про розміри оплати такої роботи.

По закінченню заходу присутні отримали буклети, брошури та контакти відповідної установи для звернень зі своїми питаннями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора