Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Інформаційні вебінари – найбезпечніша форма консультування безробітних громадян під час карантину

Дата: 05.04.2021 18:48
Кількість переглядів: 406

 

У зв’язку з посиленням карантинних вимог, групові заходи в Тальнівській районній філії Черкаського ОЦЗ проводяться в онлайн - режимі.

Онлайн вебінари - найзручніша форма дистанційної роботи, що у нинішніх умовах є безпечною, доцільною та корисною. Це заощаджує час працівників і клієнтів, адже дає змогу одночасно надати й отримати необхідну інформацію кільком особам без фізичної присутності в одному приміщенні, береже здоров’я людей, збільшує обізнаність безробітних про діяльність служби зайнятості, вакансії тощо.

Все, що потрібно людині, щоб стати учасником вебінару – мати будь - який девайс (комп’ютер, ноутбук, планшет або смартфон) із виходом до мережі Інтернет та зареєстровану електронну скриньку. Бажаючим необхідно зареєструватися на платформі ZOOM, і в зазначений у запрошенні час зайти за посиланням і приєднатися до групи. Детальну інструкцію щодо підключення нададуть фахівці служби зайнятості по електронній пошті або за телефоном.

Під час вебінарів, відповідно до їх тематики, учасників інформують про права та обов’язки зареєстрованих безробітних, послуги служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання в умовах карантину, надають інформацію про формування практичних навичок написання резюме і ефективного його використання у пошуку роботи, розширене уявлення учасників про сучасні технології пошуку роботи, джерела інформації про вакансії.

Участь у вебінарі є добровільною, безкоштовною та доступною для всіх зацікавлених. Тому скористайтесь можливістю отримати нові практичні знання чи необхідну інформацію для побудови подальших планів.

Також є можливість отримати індивідуальні послуги фахівця з профорієнтації в офлайн - режимі.

Чекаємо на Ваш дзвінок 3-04-79 та просимо повідомити про намір долучатися до таких заходів, надамо всі необхідні роз’яснення.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора