A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників пожежної охорони!

Дата: 17.04.2021 07:29
Кількість переглядів: 161

Шановні пожежники!

Щиросердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників пожежної охорони!

У будь-яку хвилину ви приходите на допомогу тим, хто того потребує, ризикуючи власним життям.  І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Ця робота - щоденна, виснажлива праця тисяч людей, які щохвилини по всій країні в містах і селах виїжджають до місць різних лих, щоб допомогти своїм співгромадянам.

Особливу вдячність висловлюю ветеранам, які присвятили частину свого життя боротьбі з вогнем. Ви протягом трудового життя передавали свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців. Сьогодні ДСНС України є одним з найефективніших відомств з налагодженою системою оперативного реагування щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Але позитивний імідж такої потужної структури не виникає сам по собі, його створюють люди, які впевнено дивляться в майбутнє і своєю щоденною героїчною працею прагнуть зробити життя людей безпечним.

Бажаю всім вам життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у вашій нелегкій та надзвичайно важливій справі. Нехай мир, злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а вдячність за вашу сумлінну працю повертається до вас міцним здоров’ям, щастям та добром!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора