A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем музеїв!

Дата: 18.05.2021 06:55
Кількість переглядів: 176

Шановні працівники музеїв!

Сердечно вітаю вас, невтомних хранителів і дослідників історичної пам’яті, з професійним святом – Міжнародним днем музеїв!

Тальнівщина - край з давньою та славною історією. Пройшовши крізь сотні років свого існування, тут залишилось чимало історичних надбань, пам’яток та славних нащадків. Подвижницька праця музейних працівників сприяє збереженню знань про історію, традиції, звичаєву та сучасну культуру та безперервний зв’язок поколінь.

У своїй щоденній  роботі ви досліджуєте невідомі сторінки історії, відновлюєте історичну правду, дбайливо зберігаєте й примножуєте спадщину нашого славного краю. Експозиції музеїв поєднують минуле, сьогодення й майбутнє, виховують повагу до народних традицій та любов до національного мистецтва.

Сьогодні перед вами стоїть непросте завдання: адаптувати музей для потреб сучасного відвідувача, збільшити його присутність в інтелектуальному, культурному та інформаційному просторах. Саме для цього вкрай необхідне максимальне впровадження новітніх технологій у роботі музеїв. Спільними зусиллями ми працюватимемо у напрямку подальшого розвитку музейної справи нашої громади, щоб вона йшла у ногу з часом.

Висловлюю всім вам щиру вдячність за натхненну творчу працю.

Впевнений, що завдяки вашому досвіду, відповідальності та відданості музейна справа Тальнівщини розвиватиметься, а жителі та гості нашої громади виявлятимуть до неї незгасаючий інтерес.

Бажаю подальших успіхів на дослідницькій ниві енергії та творчих здобутків.

Нехай кожному з вас усміхатиметься доля, у домівках буде родинна злагода, достаток, міцними будуть ваше здоров’я та віра в завтрашній день!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора