A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 07:26
Кількість переглядів: 155

Дорогі діти та батьки!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто дозвольте привітати з світлим та радісним святом – Днем захисту дітей!

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

Тому цей день особливий не тільки для юних жителів нашої громади, а й для батьків, вчителів та вихователів – усіх дорослих, які працюють для щасливого майбутнього підростаючого покоління.

Саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Щиро дякую всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей - навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя.

Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.

Любі діти, ви - майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні, на вас ми покладаємо надії, самі світлі сподівання, працюємо та змінюємо нашу громаду на краще.

Зичу вам безхмарного та радісного дитинства, тепла та любові сердець, добра і сімейного затишку. Нехай на ваших обличчях завжди сяє усмішка, оченята світяться від щастя, а навколо завжди панує мир!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора