Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Мінмолодьспорт спільно з Управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації запрошують до участі у Всеукраїнському фестивалі «Зашків»!

Дата: 16.06.2021 16:23
Кількість переглядів: 162

На виконання Указу Президента України від 18 травня 2019 р. № 286 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», постанови ВРУ від 16 грудня 2020 р. № 1092-ІХ «Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2021 році», та календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2021 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 17 березня 2021 р. № 829 (зі змінами), Мінмолодьспорт спільно з Управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації проводить із 18 по 20 червня 2021 року у Львівській області (Львівський р-н, с. Зашків, Співоче поле) Всеукраїнський фестиваль «Зашків» (далі – Фестиваль).

Метою заходу є патріотичне виховання молоді через вшанування та нагадування про видатну постать Євгена Коновальця. Фестиваль є прикладом яскравої співпраці задля досягнення спільної цілі – організації та проведення змістовної національно-патріотичної події, яка користується популярністю серед молоді та позитивно впливає на формування її поглядів і цінностей.

На заході традиційно діятимуть різноманітні локації: спортивна, ярмаркова, інтелектуальна, показові виступи кінологів, футбол босоніж, вечірня сцена тощо.

До участі в заході запрошується активна молодь, що цікавиться розвитком національно-патріотичного виховання, представники молодіжних громадських організацій та бажаючі насолодитися якісною українською музикою, розповідями лекторів, які є носіями суспільної думки у сфері театру, кіно, теле- та радіомовлення, видавничому та громадському секторах.

Детальну інформацію про конкурс можна дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/zashkiv.fest.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора