A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем медичного працівника!

Дата: 20.06.2021 07:24
Кількість переглядів: 166

Шановні працівники та ветерани медичної галузі!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом — Днем медичного працівника!

Професія медика є однією з найшляхетніших, адже ви оберігаєте найцінніший дар, дарований Всевишнім, – людське життя! У цьому жертовному щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

Вдень і вночі ви поруч, аби вчасно допомогти хворому. Ви плекаєте здоров'я нації — розвиток нашої країни залежить від ваших зважених рішень.

У період всесвітньої пандемії, ми, як ніколи, усвідомили важливість роботи медиків, адже саме вам довелося взяти на себе основне навантаження у боротьбі з небезпечною хворобою. І сьогодні, ризикуючи власним здоров’ям, ви продовжуєте залишатися на передовій та рятувати людські життя.

Тож прийміть слова глибокої вдячності за вашу благородну працю, за ваші теплі надійні руки, які надають нам радість одужання, а отже - і радість життя. Добре слово поєднане з досвідом і знанням медика – запорука успіху в роботі.

Щиро зичу Божого благословення та успіхів на професійній ниві!

Нехай щоденна сумлінна праця завжди приносить радість і задоволення та щиру людську вдячність!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора