A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Святої Трійці!

Дата: 20.06.2021 08:05
Кількість переглядів: 161

 

Шановна Тальнівська громадо!

Традиційно на п’ятдесятий день після Воскресіння Христового ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, яке в народі ще називають Зелені свята.

Величне свято Трійці символізує сходження Святого Духа до апостолів. Традиційно цей день вважається початком історії церкви, коли Господь відкрив апостолам повноту своєї слави у триєдинствi Бога Отця, Бога Сина i Бога Духа Святого.

Цей світлий день символізує оновлення світу, розквіт життєвих сил, примножує прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.

Разом із зеленню, якою прийнято прикрашати свої подвір’я та оселі, в наші домівки приходить мир та Божа благодать, а людські серця наповнюються добром та любов’ю, почуттям надії і впевненості у завтрашньому дні.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто вітаю всіх зі святом! Нехай Господь зішле на нашу Україну мир, спокій та добро!

Бажаю кожному зустріти цей величний і радісний день з добрими надіями, світлими помислами та добрими справами, з вірою та впевненістю у щасливе майбутнє!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора