A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем молоді!

Дата: 27.06.2021 07:54
Кількість переглядів: 192

Шановні юнаки та дівчата Тальнівської громади!

Щиро вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді!

Молодість — це світанок життя, коли ти сповнений енергії, мрій та рішучості, коли, здається, підвладні всі вершини і горизонти та немає нічого неможливого.

Ваше сьогодення — початок життєвого шляху, коли душу та серце переповнює романтика, рішучість та цілеспрямованість. Сучасне покоління юнаків та дівчат — це творці потенціалу та авторитету нашої країни.

Сьогодні наша країна, і Тальнівська міська територіальна громада зокрема, потребують вашої допомоги - задля побудови мирного успішного та щасливого українського майбутнього.
Глибоко ціную  кожного з вас як активного учасника життя громади. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі, запальні; наполегливо крокуєте до своїх вершин, волієте бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини.

З гордістю та без перебільшення скажу: ви заслуговуєте на те, аби вами пишалися.

Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, творіть і обов'язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.

Залишайтесь завжди молодими!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора