Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2021 06:49
Кількість переглядів: 186

Шановна Тальнівська громадо!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю з нагоди одного з головних державних свят - Дня Конституції України!

Прийняття у 1996 році Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це був найважливіший крок у забезпеченні прав людини і громадянина, а Україна отримала міжнародний авторитет як незалежна складова частина світової спільноти.

Конституція  є найважливішим правовим документом будь - якої держави, що  єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу.

Найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність Конституції – це фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується зараз майбутнє українського народу.

Конституція визначила найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця – поважати та дотримуватися її законів.

Нехай демократичні засади, закріплені Конституцією, будуть реаліями нашого сьогодення, а дух законності живе в серці кожного громадянина нашої держави.

Цього світлого й урочистого дня бажаю тальнівчанам міцного здоров’я, родинного тепла і добробуту. Нехай кожен день дарує радість життя, любов рідних і близьких, а кожне наше нове досягнення сприяє процвітанню України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора