A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відвідування роботодавців Тальнівщини з метою проведення інформаційно- роз’яснювальної роботи щодо легалізації зайнятості

Дата: 25.06.2021 16:33
Кількість переглядів: 148

 

Відповідно до визначеного Плану спільних заходів Черкаської обласної служби зайнятості, Управління Держпраці у Черкаській області та інших зацікавлених органів на 2021 рік, з метою проведення інформаційно- роз’яснювальної роботи, спрямованої на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення та зниження в області рівня не задекларованої праці, Тальнівською районною філією у червні проведено ряд зустрічей з приватними підприємцями Тальнівської громади.

Під час зустрічей завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Тетяна Чубань та фахівець сектору Наталія Довгань інформували суб’єктів господарювання щодо дотримання ними законодавства про працю, в частині  оформлення трудових відносин. А також наголошували на те, що  праця повинна бути легальною, і що саме роботодавець виступає гарантом держави у наданні соціального захисту працівника – людини, яка своєю працею дає можливість отримати  прибуток працедавцю. Тому  роботодавець не тільки повинен знати про наявність трудових прав, але й цінувати їх, та захищати гарантії, визначені державою.

Роз’яснювальна робота з питань неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, зокрема шляхом відвідування роботодавців, проводитиметься фахівцями філії протягом усього 2021 року.

Вкотре наголошуємо, що трудові відносини з найманими працівниками мають укладатись виключно у правовому полі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора