Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

УВАГА! Триває прийом заявок для участі у Громадському бюджеті Тальнівської міської територіальної громади на 2022 рік!

Дата: 17.08.2021 17:10
Кількість переглядів: 631

Фото без описуШановні мешканці Тальнівської міської територіальної громади!

До 31 серпня 2021 року включно приймаються заявки для участі у Громадському бюджеті Тальнівської міської територіальної громади на 2022 рік

Скористайтеся можливістю реалізувати власний класний проект за рахунок міського бюджету!

Громадський бюджет – це частина бюджету Тальнівської міської територіальної громади, з якого здійснюється фінансування визначених безпосередньо членами територіальної громади заходів, виконання робіт та надання послуг, відповідно до оформлених проєктів, які стали переможцями конкурсу.

Деталі щодо громадського бюджету Ви знайдете у Положенні про запровадження бюджетування за участі громадськості (Громадський бюджет) Тальнівської міської територіальної громади.

Типова форма для представлення проєкту додається.

Подати проєкт можуть всі бажаючі жителі Тальнівської міської територіальної громади віком від 16 років (за наявності паспорта). Щоб стати учасником конкурсу, потрібно підготувати проєкт та зібрати не менше 15 підписів мешканців Тальнівської міської територіальної громади (крім автора) (затверджена форма списку осіб, які підтримали проєкт, додається)Від одного автора протягом одного бюджетного року може надходити декілька (але не більше трьох) проєктів, які можуть стосуватись об’єкта, що належить до комунальної власності територіальної громади.

Типи проєктів, що можуть реалізуватись у рамках Громадського бюджету, знаходяться тут.

Зверніть увагу! Подані проєкти не повинні передбачати фінансування, ремонту та придбання бюджетних установ, або придбання для бюджетних установ інвентарю та обладнання.

Реалізація проєктів Громадського бюджету на 2022 рік здійснюватиметься в рамках 75 тис. грн. кожен, а мікропроєктів – до 20 тис. грн. кожен.

Проєктні пропозиції приймаються щоденно з 1 по 31 серпня 2021 року (крім суботи та неділі) з 08-00 до 17-00, перерва з 13-00 до 14-00, за адресою: 20401, Черкаська обл., м. Тальне, вул. Соборна, 28, каб. 203 (Управління фінансів, економічного розвитку та інвестицій Тальнівської міської ради).

Реалізація проєктів-переможців: 2022 рік.

Додаткова інформація за тел. (04731) 3-13-12.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора