Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем знань!

Дата: 01.09.2021 08:48
Кількість переглядів: 161

Шановні освітяни, любі наші школярі, батьки, студенти !

Щиро вітаю всіх вас з початком нового навчального року, Днем знань! Перше вересня – це святковий день, з якого для кожного починається дорога в країну знань. Особливий він і для тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Перед вами, дорогі першокласники, довгий, але надзвичайно цікавий та дивовижний шлях нових знайомств та відкриттів. Не менш важливий цей день і для майбутніх випускників, яким цього року доведеться обирати свій професійний напрямок в житті.

Особливий цей день також для педагогів – сіячів знань, добра, виваженості, наполегливості і любові. Бажаю вам успіхів, мудрості і терпіння. Нехай знання та навички, отримані в новому навчальному році вашими учнями, вихованцями, стануть гідною основою для нового покоління тальнівчан!

Щиро вітаю в цей день батьків, адже вони є натхненниками, підтримкою і опорою для власних дітей.  

Щороку  ми з гордістю віншуємо переможців безлічі різноманітних олімпіад та конкурсів. Переконаний, що і в цьому навчальному році здобувачі освіти нашої громади будуть, як завжди, в числі перших і кращих.

Бажаю всім наполегливості, високого рівня знань та цікавого змістовного навчання! Впевнений, вам під силу долати будь-які труднощі, та здійснювати вагомий внесок у життя Тальнівської міської територіальної громади!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора