Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем підприємця!

Дата: 05.09.2021 08:21
Кількість переглядів: 171

Шановні підприємці Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем підприємця!

Вже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається це свято. У цей день вся країна віншує людей, які не тільки створили власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють місцевий бюджет та бюджет держави, що дає змогу вирішувати нагальні соціальні проблеми.

Підприємці Тальнівської громади – сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітання рідної громади та України. Від вас багато в чому залежить соціальна стабільність у суспільстві та економічне зростання.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

Дозвольте від щирого серця подякувати вам за сумлінну працю, наполегливість та побажати невичерпної енергії, натхнення, втілення нових ідей, задумів і проектів!

Нехай кожна започаткована вами справа буде успішною. Щастя, здоров’я та благополуччя вам та вашим родинам!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора