Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем фізичної культури і спорту!

Дата: 11.09.2021 08:15
Кількість переглядів: 177

Шановні спортсмени, тренери, викладачі, працівники закладів фізичної культури і спорту, ветерани, прихильники активного і здорового способу життя, спортивні уболівальники Тальнівської міської територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту!

Це свято всіх прихильників здорового способу життя, адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя, це - саме життя, рух вперед!

Здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, бо спорт дає здоров’я, загартовує характер і волю.

Отож наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків та створювати для цього відповідні умови.

Наша громада має славетні спортивні традиції. Чимало наших земляків досягли високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні здобутки – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, кропіткої праці тенерів-викладачів, внеску спортивної громадськості, активістів спорту.

Висловлюю щиру подяку вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді.

Зичу всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора