A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Запрошуємо до участі в Міжнародній акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»!

Дата: 16.09.2021 10:33
Кількість переглядів: 219

18 вересня 2021 року о 10:00 з метою поліпшення екологічної ситуації Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку, статі, професії та географічного розташування. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

Організаторами щорічної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій є Всеукраїнський молодіжний рух „Lets do it Ukraine“ спільно з міжнародним рухом „Lets do it World“ за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа.

«Побачив? Прибери!» - під таким гаслом, як і по всій Україні, відбудеться прибирання в Тальнівській міській територіальній громаді. Локація – берег річки Гірський Тікич (0,8 км від кам’яної гряди старого млина до Тальнівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-III ступенів №1-гімназія»). Початок – о 10.00 год.

Закликаємо також власників закладів торгівлі, керівників підприємств, установ, організацій, населення громади забезпечити чистоту та порядок біля прилеглих територій.

Зробимо Україну та громаду чистою разом!

У разі несприятливих погодних умов акція буде перенесена, про що буде повідомлено додатково.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора