Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівника лісу!

Дата: 19.09.2021 08:01
Кількість переглядів: 158

Шановні працівники лісового господарства Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом!
Тальнівщина славиться безмежними лісовими просторами - це наше особливе багатство. 
Благородна праця лісівників здавна була однією з найбільш шанованих професій, її обирають люди, безмежно люблячі природу, які володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. 

Створені працьовитими руками лісівників зелені шати надійно захищають землю від водної та вітрової ерозії, сприяють екологічному та естетичному поліпшенню довкілля. Лісівники забезпечують раціональне використання лісу для потреб людини і прикладають чималі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь.
Тож дозвольте у цей чудовий осінній день подякувати вам за невтомну працю, завдяки якій зберігаються і примножуються  наші лісові багатства. 
Прийміть щирі побажання міцного здоров’я, благополуччя та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ на благо Тальнівської громади і України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора