Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Всеукраїнським днем дошкілля!

Дата: 26.09.2021 08:08
Кількість переглядів: 441

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської  ради та від себе особисто щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля!

Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, терпіння та нескінченної любові до своєї справи, а головне – до дітей.

Роль вихователя в дитячому саду важко переоцінити. Щасливе дитинство і подальша доля дитини багато в чому залежать від мудрості, терпіння і уваги з боку вихователя. Адже саме з ним дитина пізнає таємниці та загадки навколишнього світу. Ваш ентузіазм, відданість улюбленій справі, творчий підхід завжди викликають захоплення.

Щирих слів привітань заслуговують не тільки педагоги-вихователі, а й всі працівники, задіяні у сфері дошкільної освіти. Дякую вам, дорогі працівники дитячих садків: вихователі і нянечки, музичні працівники і завідувачі господарством, медичні працівники і кухарі – всі, хто створює дивовижну країну дитинства, – за нескінченну любов до дітей, теплоту душі і серця, турботу і увагу. Всі разом ви створюєте умови для виховання дітей, піклуєтесь про малечу та забезпечуєте функціонування дошкільних закладів освіти.

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я й благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення, вдячності і поваги від малечі та їхніх батьків. Нехай професіоналізм, набутий практичний досвід та педагогічна майстерність перетворюють кожен день для вихованців дитячих садочків на дні радості й щасливого дитинства!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора