Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем усиновлення!

Дата: 30.09.2021 07:20
Кількість переглядів: 146

Шановні, дорогі усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники!

Прийміть найщиріші слова вдячності і привітань з нагоди Дня усиновлення!

 

Бути батьками – це велике щастя, Це бажання принести дитині миті радості, почуття захищеності та любові. Усиновлення – особлива дорога батьківства, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини.

Усиновлювачі  роблять  добру справу ? дають дітям найдорожче: сім’ю, свою любов, родину, можливість дітям вирости в повноцінних сім’ях,  відчуваючи ласку, турботу та прихисток. 

Створення в Тальнівській міській територіальній громаді прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу закладає підвалини нової форми державної опіки і повертає в родинне коло не одну дитину.

Так, на сьогодні в громаді створено 4 прийомні сім’ї, в яких виховується 5 прийомних дітей, та 2 дитячі будинки сімейного типу, в яких проживає і виховується 14 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

10 родин Тальнівського району, в яких проживають 13 усиновлених дітей віком до 18 років, роблять по-християнськи благородну, неоціненно важливу справу.

59 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування  виховується в сім’ях опікунів, піклувальників, 22 дітей знайшли сімейний затишок в дитячих будинках сімейного типу та у прийомних сім’ях.

Дякую всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова шани за вашу працю. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Звертаюсь до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, та до тих, хто ще обмірковує своє рішення: шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Миру всім вам, радості, нехай щедрість і милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем!

Щиро ваш – міський голова Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора