Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Всеукраїнським днем бібліотек!

Дата: 30.09.2021 08:53
Кількість переглядів: 157

Шановні працівники та ветерани бібліотечної справи громади!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

Бібліотеки завжди були центрами інтелектуального і духовного життя. Саме завдяки їм збережено досвід багатьох поколінь, до наших днів дійшли безцінні відомості про історію людства.

Сьогодні із стрімким розвитком інформаційних технологій створюються сучасні бібліотечні простори - бібліохаби - багатофункціональні, вільні і доступні для спілкування, соціальних ініціатив, особистісного розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля. Вони слугують підвищенню рівня освіченості та культури спільноти, соціальній взаємодії і згуртованості громади.

Цьогоріч завдяки втіленню громадської ініціативи у Тальнівській центральній бібліотеці ми втілили такий проект в життя.

Сподіваюсь, перетворення бібліотеки на бібліохаб сприятиме розширенню кола послуг, стане публічним простором нового типу для розвитку культурних та соціальних проектів. Важливу роль у цьому відіграє просвітницька діяльність бібліотекарів.

У цей святковий день прийміть щиру вдячність за активну творчу працю, за розвиток суспільної культури. Впевнений, що ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі допомагатимуть людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал.

Зичу вам міцного здоров’я, наснаги, натхнення. Нехай кожен день дарує радість, духовне збагачення та задоволення від результатів праці!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора