Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем музики!

Дата: 01.10.2021 09:20
Кількість переглядів: 142

Шановні музиканти та шанувальники музичного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем музики!

Музика — чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. Вона володіє великою силою впливу на людські душі. Музика не старіє,  буде жити стільки, скільки буде існувати людина.

Шановні працівники Тальнівської дитячої музичної школи, музичні керівники дошкільних навчальних закладів громади, вчителі музики загальноосвітніх шкіл, музичні керівники гуртків Тальнівського будинку дітей та юнацтва, керівники народних аматорських колективів Тальнівського будинку культури! Ви несете у світ прекрасне, навчаєте відчувати красу музики своїх юних вихованців, учнів, які тільки починають усвідомлювати, наскільки глибокий та багатогранний її світ, даруєте відчуття прекрасного та додаєте до буденності  яскравих нот позитиву.

Навіть зараз, незважаючи на карантинні обмеження учні та вчителі продовжують приймати участь в онлайн-заходах.

Дякую за невтомну, плідну і таку потрібну, благородну працю! Бажаю творчого натхнення, успіхів та нових досягнень, гармонії в душі та чистої мелодії на струнах серця.

Нехай музика дарує багато незабутніх вражень, допомагає думати про прекрасне і радіти життю, надихає та спонукає до творчості!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора