Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем юриста!

Дата: 08.10.2021 08:31
Кількість переглядів: 146

Шановні працівники юридичної сфери громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть щиросердечні вітання з Днем юриста!

Це свято тих, хто кожного дня своїм словом і ділом утверджує недоторканність конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів, відстоює честь і гідність держави та народу.

Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Правова діяльність вимагає не тільки високої компетентності та необхідних знань, а й порядності, небайдужості до людської біди, відчуття справедливості й бажання служити закону.

Впевнений, що вірність обов’язку, принциповість і чесність допоможуть вам і надалі успішно вирішувати професійні завдання, сприяти у вирішенні складних життєвих ситуацій.

З нагоди професійного свята бажаю вам творчої наснаги, професійних здобутків, зважених рішень, витримки у складних ситуаціях.

Міцного здоров’я, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог! Нехай Господь наділить вас своїми ласками і щедротами!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора