Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем захисника та захисниць України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 14.10.2021 07:38
Кількість переглядів: 144

Шановні земляки, захисники України, відважні сини і доньки українського народу! 
Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем захисника та захисниць України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Свято мужності та патріотизму об’єднує одразу три величні пам’ятні дати — День Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника і захисниць України. Цей збіг не є невипадковим, адже наші військовослужбовці — гідні спадкоємці мужніх воїнів, під Покровою Богородиці стоять міцно та непорушно на захисті інтересів Батьківщини та безпеки кожного з нас. 
Сучасні захисники незалежності України зберігають та примножують святу військову традицію, як взаємовиручка у бою, взаємодопомога у навчанні та службі, вшанування пам’яті товаришів тощо. Водночас захисниками країни є не лише військовослужбовці, а й усі громадяни, які своєю сумлінною працею та громадською діяльністю роблять нашу країну економічно, гуманітарно, освітньо та інформаційно сильнішою. Вони — мирні воїни, які заслуговують на повагу та вдячність. 
Найкращий приклад молодому поколінню — самовіддані щоденні вчинки, які викликають захоплення та повагу, створюють моральні ідеали, принципи, переконання і норми. Тож бажаю кожному з нас з честю та гідністю продовжувати славну справу козацької сміливості та самобутності!

Запорука перемоги нашої країни — мужність, патріотизм та невичерпна відвага українського воїна!

Тільки разом, у спільній боротьбі, ми подолаємо будь-які перешкоди! 
Нехай Господь оберігає українських захисників та наші домівки!

Слава Україні!

З повагою

міський голова

Василь Сідько. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора