Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Представники бізнесу, громадські організації, підприємці запрошуються на безкоштовний семінар щодо актуальних нововведень в законодавстві!

Дата: 05.11.2021 10:34
Кількість переглядів: 296

Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021 - 2025 роки у партнерстві із Тальнівською міською радою, державними органами у Черкаській області та Черкаською міською профспілкою "Солідарність" з дотриманням усіх карантинних обмежень запрошує представників бізнесу і громадських організацій, підприємців на безкоштовний семінар щодо актуальних нововведень в законодавстві.

 Семінар відбудеться за адресою:

м. Тальне, вул. Гагаріна, 8 (КЗ «Тальнівський будинок культури», корпус №2 (приміщення колишнього КЗ «Тальнівський міський центр культури та дозвілля»)).

 Ви дізнаєтеся про:

1. Дотримання епідемічних норм суб’єктами підприємницької діяльності в період карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до рівнів епідемічної небезпеки регіону від Держпродспоживслужби в Черкаській області.

2. Зведену квартальну звітність, одноразове (спеціальне) добровільне декларування, РРО і ПРРО, порядок проведення перевірок та інші нововведення від Податкової служби.

3. Оформлення електронних лікарняних від Фонду соціального страхування.

А також зможете поставити своє запитання та отримати персональний фідбек в межах повноважень державних органів.

 Виділіть 2 хвилини вашого часу для заповнення реєстраційної форми учасника - https://cutt.ly/XReggbR.

 Якщо у вас виникли запитання - телефонуйте:

(0472) 37 22 48; +38 (067) 881 28 29.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора