Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Проведено профілактичні рейди

Дата: 18.11.2021 16:49
Кількість переглядів: 346

        Фото без описуЗ метою виявлення безпритульних, бездоглядних та схильних до правопорушень дітей  у вечірній та нічний час 12 листопада 2021 робочою групою в складі: працівників відділу служби у справах дітей, поліції, освіти, молоді та спорту, відділення соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді проведено профілактичний рейд в м. Тальному, селах:  Майданецьке,  Зеленьків, Вишнопіль, Білашки, Тальянки, Легедзине.

В ході рейду було перевірено торгівельні заклади, кафе, сільські клуби, сквери, парки, гуртожитки та виявлено 2 неповнолітніх дітей, які вживали алкогольні напої. З дітьми проведено профілактичні бесіди щодо згубного впливу алкогольних напоїв на організм дитини. Дітей повернуто батькам. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виховання дітей.

Проведення профілактичних рейдів у вечірній та нічний час буде проводитись і надалі, тому велике прохання до батьків контролювати поведінку своїх дітей, звертати увагу з ким спілкуються діти, розповідати про згубний вплив на здоров’я дітей вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин та тютюнових виробів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора