Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Вітання з нагоди Дня Гідності і Свободи!

Дата: 19.11.2021 13:07
Кількість переглядів: 163

Фото без описуШановна тальнівська громадо!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, чим вшановуємо подвиг, патріотизм та мужність людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

Це одне із знакових державних свят у новітній історії України, адже події двох революцій – Помаранчевої 2004 року та Гідності 2013-2014 років - змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

Згадуючи трагічні події на столичному майдані Незалежності, вулицях Інститутській та Грушевського, в пам’яті постають величні подвиги наших сучасників, які назавжди увійшли в історію як Герої Небесної Сотні. Серед них і наш земляк Юрій Паращук.

Цього дня ми також вшановуємо всіх українських вояків, які беруть участь у бойових діях на Сході України, згадуємо поіменно синів Тальнівщини, які ціною власного життя відстоювали щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Віддаємо шану волонтерам, які за покликом серця піднялись на допомогу під час Революції Гідності та допомагають передовій зараз.  

Всі українці, незалежно від місця проживання, в цей день відчувають велике піднесення за потужність волелюбства нашого народу, за честь, яку вони підтвердили на Майдані, виборюючи європейський вектор розвитку, за гідність, яку показали всьому світу і примусили рахуватися з думкою українського народу.

Ми й надалі відстоюватимемо найвищі цінності, примножуватимемо славу нації, яка сповідує волю, мир, злагоду і справедливість.

Ми неодмінно переможемо всі негаразди, усіх внутрішніх і зовнішніх ворогів та будемо жити в квітучій, могутній і сильній державі!

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора