A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Виконується комплекс ремонтних робіт за об’єктом «Капітальний ремонт системи опалення та каналізаційної системи приміщень закладу дошкільної освіти «Барвінок» с. Мошурів Тальнівської міської ради Черкаської області»

Дата: 23.11.2021 17:01
Кількість переглядів: 449

Наразі виконується комплекс ремонтних робіт за об’єктом «Капітальний ремонт системи опалення та каналізаційної системи приміщень закладу дошкільної освіти «Барвінок» с. Мошурів Тальнівської міської ради Черкаської області».

Кошти для проведення ремонтних робіт були виділені з бюджету Тальнівської міської територіальної громади у розмірі 429 046 грн. на засіданні ради 25.02.2021р., проєктна документація робочого проєкту затверджена рішенням виконавчого комітету Тальнівської міської ради від 15.07.2021.

За результатами проведених відкритих торгів на офіційному маданчику державних публічних закупівель ProZorro щодо предмета закупівліроботи з капітального ремонту системи опалення та каналізаційної системи приміщень закладу дошкільної освіти «Барвінок» с. Мошурів Тальнівської міської ради Черкаської області» (згідно з ДСТУ Б. Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва») - переможцем стало ТОВ «Центр-Монтаж-Енерго», м.Умань з ціновою пропозицією 369 194,77 грн. Замовником виступив відділ освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради.

На сьогодні здійснені роботи щодо модернізації системи опалення закладу дошкільної освіти: демонтаж старого та монтаж нового обладнання з облаштуванням нових сучасних радіаторів у кількості 36 штук та заміною 2 циркуляційних насосів для систем опалення.

На черзі – виконання робіт у санітарних кімнатах, а саме: заміна унітазів та умивальників з додатковими комплектуючими.

Завершення всіх робіт згідно з договором – 30 листопада 2021 року.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора