Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої чергової сесії Тальнівської міської ради

Дата: 26.11.2021 08:22
Кількість переглядів: 266

Фото без опису25 листопада під головуванням міського голови Василя Сідька у залі засідань Тальнівської міської ради відбулось пленарне засідання дев’ятнадцятої чергової сесії Тальнівської міської ради VIII скликання. У роботі сесії взяло участь 23 депутати. Загалом було розглянуто 35 питань.

Були прийняті відповідні рішення по питаннях, представлених начальником управління фінансів, економічного розвитку та інвестицій Тальнівської міської ради Наталією Шпичак, а саме: про виконання бюджету Тальнівської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року; про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2020 №2/8-26 «Про бюджет Тальнівської міської територіальної громади на 2021 рік із змінами»; про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2020 №2/8-1 «Про затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Тальнівської міської територіальної громади на 2021 рік із змінами».

Також було затверджено  план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Тальнівської міської територіальної громади на 2022 рік, план-графік здійснення заходів з відстеження результативності регуляторних актів Тальнівської міської територіальної громади на 2022 рік.

 Затверджено ряд Програм, що стосуються діяльності освітянської сфери: про оздоровлення та відпочинок дітей і учнівської молоді Тальнівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, розвитку фізичної культури і спорту в Тальнівській міській територіальній громаді на 2022 - 2025 роки, розвитку та удосконалення організації харчування в закладах освіти Тальнівської міської територіальної громади на 2022 рік, організації перевезення здобувачів освіти та педагогічних працівників у Тальнівській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки; «Обдаровані діти та молодь» на 2022 -2025 роки.

Були прийняті рішення і по питаннях, що стосувалися соціальної сфери, зокрема про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2020 № 2/8-10 «Про затвердження програми Тальнівської міської територіальної громади «Турбота» на 2021 рік» (зі змінами); про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2020 № 2/8-21 «Про Програму вдосконалення первинної медико-санітарної допомоги в Тальнівській міській територіальній громаді на 2021 рік»; про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського та внутрішньодержавного сполучення.

На розгляд депутатів були винесені питання про зміну назви (перейменування) вулиці Дубковецького в селищі Здобуток та про зміну назви (перейменування) вулиці Терешкової в селі Корсунка.

Враховуючи колективні звернення жителів цих сіл, історико-топонімічною комісією при виконавчому комітеті Тальнівської міської ради було підтримано надані пропозиції щодо назв. А саме: вулицю Дубковецького у с-щі Здобуток перейменувати на вулицю – Зоряна, а вулицю Терешкової у с. Корсунка – на вулицю - Щаслива. Проекти відповідних рішень представила секретар комісії, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ Тальнівської міської ради Любов Старовойтова. Депутати підтримали рішення про перейменування.

Ряд рішень стосувався земельних питань, зокрема про затвердження документації землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про надання дозволу на розробку землевпорядної документації тощо.

На засіданні були розглянуті інші питання та прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора