Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 26.11.2021 09:32
Кількість переглядів: 202

Фото без описуІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об'єкта малої приватизації громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, приміщення бані, загальною площею 127,4 кв.м., що розташований за адресою: вул. Молодіжна, буд. 17, с. Здобуток, Звенигородського р-н., Черкаської обл., 20409

 

1. Інформація про об'єкт приватизації

Назва об'єкта:громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, приміщення бані, загальною площею 127,4 кв.м.

Місцезнаходження об'єкта: вул. Молодіжна, буд. 17, с. Здобуток, Звенигородського р-н., Черкаської обл., 20409.

Балансоутримувач: виконавчий комітет Тальнівської міської ради, код за ЄДРПОУ 04061607.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача:               вул. Соборна, 28, м. Тальне, Звенигородський р-н., Черкаська обл.. Контактні дані: тел./факс: 04731-30904

Відомості про об'єкт приватизації:

Громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, приміщення бані, загальною площею 127,4 кв.м. (будівля після пожежі яка сталася 06 серпня 2020 року) Об'єкт належить до групи капітальності  - 2. Рік побудови об'єкту 1976. Дана будівля приєднана до централізованої електромережі напругою 380/220В (після пожежі ідсутнє).Водопостачання, побутова каналізація, газопостачання відсутні. Фундамент - бутовий, стіни - цегляні, перекриття - залізобетонне, підлога цементна дерев'яно-валькове, дах - азбофанерний по дерев'яних кроквах. Фізичний знос будівлі - 75% (ветхий).

Відомості про земельну ділянку: межі, площа, місце розташування, правовий режим земельної ділянки під гаражем встановлені. Кадастровий номер 4124082600:02:001:0011.

2. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон.

Час та дата проведення аукціону в електронній формі визначається електронною торговою системою автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески. У разі якщо об'єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.

У разі якщо об'єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків.

Продаж об'єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менш як одного учасника аукціону.

3. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об'єкта:

Стартова ціна об'єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні без умов - 57203 грн. 00 коп. (п’ятдесят сім тисяч двісті три) гривня 00 копійок.

Розмір гарантійного внеску –5720,30 грн.

Стартова ціна об'єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни 28601 грн. 50 коп. (двадцять вісім тисяч шістсот одна) гривень 50 копійок.

Розмір гарантійного внеску –2860,15 грн.

Стартова ціна об'єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 28601 грн. 50 коп. (двадцять вісім тисяч шістсот одна) гривень 50 копійок.

Розмір гарантійного внеску –2860,15 грн.

Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 944,60 грн, що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня 2021 року.

Переможець аукціону відшкодовує Тальнівській міській раді вартість послуг суб'єкта оціночної діяльності за проведення незалежної оцінки в сумі 3450,00 грн. (три тисячі чотириста п'ятдесят гривень 00 копійок) протягом 30 днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.

Період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій:

20 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об'єкта).

4. Додаткова інформація.

    Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами:

в національній валюті:

для перерахування реєстраційного внеску та проведення розрахунків переможцем аукціону за придбаний об'єкт:

Одержувач:Тальнівська міська рада;

Рахунок - №  UA428999980314020544000023615 для перерахування реєстраційного внеску

Рахунок - №  UA748999980314151905000023615 для перерахування гарантійного внеску

 

Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора ДП PгоZorro.Продажі, на яких зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

    Оглянути об'єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.

Найменування організатора аукціону:

Тальнівська міська рада. Адреса: 20401, м. Тальне, вул. Соборна, 28, тел. 04731-30904, 04731-30905, телефон для довідок: (096) 731 2475, (063) 321 4816. Час роботи з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п'ятницю - з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти: talnemrzkg@ukr.net.

Контактна особа: Прилипко Віта Вікторівна.

Необхідна інформація стосовно об'єкта приватизації та його фото розміщується на сайті Тальнівської міської територіальної громади: http://talnivska.gromada.org.ua у розділі «Оголошення».

 

Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягатиме внесенню учасником у разі визнання його переможцем електронного аукціону, встановлюється в договорі між оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абзацу першого пункту 114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами). Плата за участь в електронному аукціоні вноситься переможцем електронного аукціону протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі-продажу об'єкта приватизації в електронній торговій системі.

       Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Унікальний код, присвоєний об'єкту приватизації під час публікації переліку об'єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі ID: UA-AR-P-2021-11-03-000001-3.

Період між аукціоном.

Період між аукціоном з умовами, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об'єкта).

аукціон із зниженням стартової ціни - 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об'єкта;

аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об'єкта.

Крок аукціону для:

аукціону з умовами - мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об'єкта приватизації - 572,03 грн.

аукціону із зниженням стартової ціни - мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) стартової ціни об'єкта приватизації - 286,01 грн.

аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій мінімальний крок аукціону становить 1% (один відсоток) - 286,01грн.

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі PгоZorro.Продажі.

 

Міський голова                                                                                    В. СІДЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора