Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Рік на посаді Тальнівського міського голови: підсумки, висновки і плани

Дата: 03.12.2021 22:32
Кількість переглядів: 614

01 грудня 2020 року на засіданні першої сесії новообраної Тальнівської міської ради Звенигородського району Черкаської області було оголошено підсумки виборів на Тальнівщині та прийнято рішення про початок повноважень Тальнівського міського голови Сідька Василя Петровича.

Про рік роботи на посаді, успіхи, напрацювання, проблемні моменти та плани на майбутнє поспілкувався міський голова Василь Сідько в річницю роботи з журналістами.

На початку зустрічі міський голова в розрізі напрямків діяльності ознайомив присутніх з роботою Тальнівської міської ради за рік, що минув, та відзначив на спільних зусиллях працівників Тальнівської міської ради, плідній праці та підтримці народного депутата України Сергія Нагорняка, голів Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради Олександра Скічка та Анатолія Підгорного, депутатів Черкаської обласної ради з Тальнівщини Ігоря Новицького та Анатолія Скіченка та всього депутатського корпусу  Тальнівської міської ради та висловив вдячність. Крім того, відзначив на підтримці підприємців, керівників підприємств Тальнівщини, які на прохання міського голови в допомозі завжди йшли та йдуть назустріч.

Зокрема, міський голова виокремив  позитивні результати роботи міської ради за останній рік.

«За рік інвестовано в різні сфери життєдіяльності громади порядка 40 млн.грн., це кошти соціально-економічного розвитку територій, регіонального розвитку, обласного бюджету та більше 11 млн.грн. – кошти Тальнівської міської територіальної громади. У тому числі за напрямками:

  • на первинну галузь медицини громади з бюджетів різних рівнів витрачено біля 1 млн.грн.;
  • на КНП «Тальнівська багатопрофільна лікарня» ТМР – більше 10 млн.грн.;
  • в галузь освіти залучено  більше 20 млн.грн.;
  • на соціальний захист – 1,5 млн.грн.;
  • на пільгові перевезення – порядка 1 млн.грн.» - прокоментував міський голова Василь Сідько.

Василь Петрович розповів також про роботу Тальнівської міської ради у зв’язку з доєднанням решти сіл до Тальнівської громади, про основні завдання і виклики, що постали, та про налагодження життєво важливих процесів у місті і селах загалом.     

Потому представники місцевих ЗМІ очільнику громади задавали запитання та отримували відповіді з перших вуст. Питання, що задавались, стосувались різних сфер життєдіяльності громади: ремонту доріг у населених пунктах громади та між ними, робіт з благоустрою територій, готовності до опалювального сезону та використання альтернативного палива в громаді, говорили також про бюджетонаповнюючі підприємства громади, організацію та перспективи пасажироперевезень, вирішення питань із вививезення та сортування  сміття тощо.  

Про всі втілені проекти та плани Тальнівської міської ради ми усіляко інформуємо жителів громади.

Наостанок представники місцевих засобів масовї інформації висловили побажання міському голові, а Василь Петрович, у свою чергу, подякував журналістам за те, що відізвались на запрошення та взяли участь у діалозі з владою, побажав усім висвітлювати лише правдиві та неупереджені  новини.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора