Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2021 08:28
Кількість переглядів: 159

Шановні волонтери Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть вітання з Міжнародним днем волонтера!

День волонтера – це свято кожного, хто хоч раз, за покликом серця, допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Ви благородні, милосердні та небайдужі до чужої біди. На вас чекають, вам дякують, вас поважають та мають за приклад.

Ви стали янголами-охоронцями для захисників України, переселенців  та простягаєте руку всім, хто потребує допомоги, наповнюючи надією зневірені серця.

Сьогодні для нашої країни волонтерство, як ніколи, є важливим, і в останнє десятиліття набуло неабиякого розвитку. Велику роботу волонтери проводять по спасінню людських життів, надають посильну допомогу людям, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

В умовах, коли на нашу землю прийшла біда, волонтери збирають кошти для порятунку бійців, купують амуніцію, незважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне військовослужбовцям на передову.

Низький уклін вам за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скруті. Ви щодня своєю добровільною, самовідданою працею робите Україну сильнішою!

Бажаю всім вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил, міцного здоров’я. Будьте щасливі та наповнюйте щастям і добром життя інших людей!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора