Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 08:51
Кількість переглядів: 153

Шановні мешканці громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми вирішуємо питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові Тальнівської міської територіальної громади, забезпеченні її життєдіяльності. На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів.

Як міський голова скажу, що для мене головне - зробити місто, села та селища нашої громади  комфортними для життя. Я завжди готовий підтримати ваші ідеї й ініціативи, адже саме разом з вами ми будемо вирішувати всі проблемні питання.

У цей святковий день я хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування: представникам вуличних комітетів, ОСББ, громадським активістам, прогресивній молоді, ветеранам та прицівникам органів місцевого самоврядування  за  спільну роботу задля добробуту людей.

Дякую депутатам міської ради, які є, насамперед, є представниками інтересів наших громадян, адже вас обирали і повірили в вас, у ваші сили, в вашу мудрість. Висловлюю вдячність членам виконавчого комітету за ініціативність та участь у вирішенні нагальних питань громади.

Особливі слова подяки - ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаю всім здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розвитку нашої Тальнівської громади!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора