Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З вітаннями з нагоди Дня працівника сільського господарства

Дата: 07.12.2021 21:48
Кількість переглядів: 424

21 листопада працівники сільського господарства відзначали професійне свято.

Опісля свята 02 грудня 2021 року міський голова Василь Сідько привітав директорку ТОВ «Надія» Віру Кіфу – ветерана сільськогосподарської галузі, володарку численних відзнак та нагород, взірця умілого керівника, стратега, мудрого організатора і наставника. За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників сільського господарства Василь Петрович вручив Вірі Олексіївні Грамоту виконавчого комітету Тальнівської міської ради, побажав довгих та щасливих років життя, бадьорості, невичерпної енергії та процвітання господарству, яке очолює. 

Потому Віра Олексіївна та Василь Петрович обговорили робочі питання.  

Цього дня також було нагороджено колишнього директора СФГ «Елан», а згодом - голову Тальнівської районної державної адміністрації Олександра Цимбала  - Почесною грамотою Звенигородської районної  державної адміністрації та районної ради. Олександр Євгенійович не один десяток років життя віддав праці на землі, власний досвід передає наступним поколінням, тут працює вся його родина за традиційним українським сільським укладом.  

Служіння землі та відданість найблагороднішій справі - хлібороба й годувальника - залишаються прикладом для багатьох. Завдяки успіхам наших аграріїв ми маємо високоякісні українські продукти харчування, в кожній оселі є і хліб, і до хліба.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора