Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Легальна трудова діяльність – це соціальна захищеність працюючого населення

Дата: 16.12.2021 15:20
Кількість переглядів: 231

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості нагадує, що легальна трудова діяльність – це соціальна захищеність працюючого населення. В разі порушення прав працівника, трудовий договір є гарантією довести свої права у судовому порядку, а для роботодавця – право вимагати у працівника виконання роботи належним чином або дотримуватися правил внутрішнього трудового розпорядку та режиму роботи.

Також інформуємо: у січні-листопаді 2021 року з Тальнівською районною філією співпрацювали 180 роботодавців Тальнівської міської громади, які надали  до бази даних філії 916 вакансій.

За 11 місяців 2021 року статус безробітного мали 1756 осіб. Задля забезпечення їх професійно-кваліфікаційного рівня до вимог роботодавців, за сприяння Тальнівської районної філії 73 безробітних вже пройшли професійне навчання у цьому році.

Всього в поточному році за сприяння філії отримали роботу 919 шукачів роботи, з них 696 зареєстрованих безробітних, в тому числі на нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 18 безробітних.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора