Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У рамках реалізації Національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» 25 нових ноутбуків марки Lenovo отримали ЗОШ I-III ступенів №2 та Тальнівський НВК

Дата: 16.12.2021 19:09
Кількість переглядів: 293

25 ноутбуків марки Lenovo в рамках реалізації Національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації України сьогодні отримали заклади загальної середньої освіти Тальнівської міської територіальної громади: Тальнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (12 шт.) та Тальнівський НВК "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія" Тальнівської міської ради (13шт.).

Загальна вартість комп’ютерної техніки – 461 250 грн., її придбання було здійснене за кошт субвенції з державного бюджету (90 відсотків) та місцевого бюджету (10 відсотків). Громаді таке придбання обійшлось у

50 100 грн., кошти були виділені шляхом внесення змін до бюджету на пленарних засіданнях сесій від 13 та 29 липня цього року.

Ноутбуки оснащено всім необхідним для дистанційної роботи вчителя: камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до Інтернету, що дасть змогу зробити навчальний процес сучасним та зручним, незалежно від карантинних обмежень через COVID-19.

Реалізація проєкту «Ноутбук кожному вчителю» сприятиме підвищенню якості дистанційного навчання та інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання.

Фото без опису
 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора