Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Cвято доброти до Дня Святого Миколая

Дата: 20.12.2021 09:40
Кількість переглядів: 266

Кожна дитина з нетерпінням очікує День святого Миколая, адже це свято дива, здійснених мрій та казкових змін. Діти переконані, що Святий Миколай не омине їх домівки і неодмінно принесе подарунки та любов чудотворця.

Аби нагадати малюкам, що Святий Миколай надзвичайно добрий та справедливий і пам’ятає про кожну дитину, а особливо про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у сім'ях опікунів-піклувальників, у прийомних сім'ях і дитячих будинках сімейного типу, відділ служби у справах дітей, Центр професійного розвитку педагогічних працівників Тальнівської міської ради спільно з Тальнівським будинком культури організували свято доброти до Дня Святого Миколая

Радісне святкове дійство відбулось 17 грудня у Тальнівському будинку культури.

На дітей чекала яскрава новорічна фотозона, головна красуня – ялинка, новорічна пошта.  

На початку заходу з прийдешніми святами присутніх привітав міський голова Василь Сідько та побажав  міцного здоров’я, гарного настрою, миру та злагоди, а дітлахам – бути добрими, допитливими, слухняними, гарно навчатися, здобувати нові успіхи у новому 2022 році, і, звичайно ж, здійснення мрій, які допомагає втілювати Святий.

Потому ведуча заходу Діана Погосян запросила дітей до веселих розваг: вони малювали святого Миколая, грались у «Веселі сніжки», змагались у Конкурсі «Яблуко для ослика» тощо. Власні надії отримати найомріяніший подарунок виливали в рукописні листи самому Миколаю.

Святковий настрій дітям та дорослим дарували виступи зразкової студії «Свято» та Клубу спортивно-бального танцюавіта».

Приємним сюрпризом для учасників дійства стала гостина Святого Миколая, який задля довгоочікуваної зустрічі проїхав півсвіту. Він водив з дітлахами хороводи, розповідав дотепні новорічні історії, після чого в

 в концертній залі артисти Тальнівського будинку культури показали виставу «Пригоди Насті в країні Чудес».

А наприкінці свята кожна дитина з рук Миколая отримала солодкі подарунки, передбачені Програмою Тальнівської міської територіальної громади «Турбота» на 2021 рік та Програмою Тальнівської міської територіальної громади з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період 2021-2026 роки.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора