Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Запалили новорічними вогнями Головну ялинку міста!

Дата: 20.12.2021 17:08
Кількість переглядів: 280

Вчора на Музейній площі вогнями запалили Головну ялинку міста.

На радісне зимове передноворічне дійство зібрались і дорослі, і малеча, адже День СвятогоМиколая - одне з найважливіших і найочікуваніших у році свят, від якого кожен чекає приємних несподіванок, подарунків, вселяє в наші душі почуття надії та любові, надихає на добрі справи та милосердя до інших.

Ошатно вбрана головна новорічна красуня – Ялинка, ілюмінація, встановлена за кошти міського бюджету тогоріч, цього року доповнились сніговиком та новорічним подарунком, до того ж, додатково була виготовлена і  облаштована новорічна хатинка-чудасинка, де кожен мав змогу, увімкнувши уяву і фантазію, відчути тепло каміна та святковість новорічного родинного вогнища.

Організатором свята виступив відділ культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації Тальнівської міської ради, КЗ «Тальнівський будинок культури».

По відкриттю свята до присутніх звернувся міський голова Василь Сідько та побажав усім добра, радощів, милосердя до ближнього та неодмінного здійснення всіх задумів і сподівань у наступаючому 2022 році.

Працівники Тальнівського будинку культури головно для малечі підготували     святково-розважальну програму з різноманітними іграми, конкурсами та новорічними забавами.

На свято, звичайно ж, завітав Святий Миколай – він слухав віршовані рядки від малечі про зиму, новорічні та різдвяні свята, дітлахи брали участь у розвагах, а Миколай їх обдаровував призами, а по завершенню свята кожній дитині вручив новорічний подарунок.

Поруч зі святковим дійством частували всіх охочих традиційними святковими смаколиками – глінтвейном та медово-імбирним печивом.

Приваблювала і малечу, і дорослих локація із майстер-класами з виготовлення новорічних прикрас та іграшок.

P.S. Окрему вдячність висловлюємо місцевим спонсорам: фізичній особі- підприємцю Юрію Бойку (промислово-продовольча база «Стимул») за безкоштовне надання соків та спецій для глінтвейну та директору ТОВ «Іва» Ірині Вахоцькій за приготування новорічного глінтвейну.

Фото без опису

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора