Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Черкаське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках співпраці з Управлінням Держпраці у Черкаській області запрошує до участі у регіональному турі ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Дата: 26.01.2022 11:00
Кількість переглядів: 191

Черкаське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках співпраці з Управлінням Держпраці у Черкаській області з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні, запрошує до участі у регіональному турі ХІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Метою заходу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до наявних проблем у сфері охорони праці.

Положення про конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» передбачає, що учасниками Конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, у трьох вікових групах:

 - перша група – віком від 6 до 10 років;

 - друга група – віком від 11 до 14 років;

 - третя група – віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок. Конкурсні роботи мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо. Приймають лише індивідуальні оригінальні авторські роботи.

Конкурсні роботи для підбиття підсумків відбіркового регіонального туру надсилати до Управління Держпраці у Черкаській області (18000, Черкаська обл., м. Черкаси, б-р Шевченка, 205, 3 поверх, каб. 309) не пізніше 28 лютого поточного року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора