Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Українські підприємці запрошуються до участі у безкоштовних онлайн-консультаціях від провідних міжнародних бізнес-експертів!

Дата: 04.02.2022 14:12
Кількість переглядів: 205

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Україні» надають малим і середнім підприємствам додаткові можливості посилювати свій бізнес та виходити на нові ринки, пропонуючи їм доступ до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами на глобальному маркет-плейсі OnFrontiers.

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначати та зв’язуватися із позаштатними технічними експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш з усього світу завдяки веб консультаціям.

Українські підприємці можуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких нішевих завдань свого бізнесу.

Наразі стартувала третя хвиля набору українських компаній на отримання безкоштовних онлайн-консультацій OnFrontiers від міжнародних експертів з ведення бізнесу.

В рамках набору буде відібрано 10 українських компаній, які безкоштовно отримають послуги з консалтингу від міжнародних експертів бази OnFrontiers, кількість якої налічує понад 30000 фахівців.

Що таке OnFrontiers? На які теми можна отримати консультації? Які можливості нададуть консультації?

Відповіді на ці запитання знаходяться на Єдиному експортному вебпорталі Дія /Бізнес.Експорт/:https://export.gov.ua/news/3661-bezkoshtovni_onlain-konsultatsii_onfrontiers_tretia_khvilia_naboru.

Дедлайн подачі заявок: 17 лютого 2022 року.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора