A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 07:45
Кількість переглядів: 137

Шановні жителі Тальнівської міської територіальної громади, дорогі земляки!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто щиросердечно вітаю вас із із головним державним святом – Днем Незалежності України!

Дата 24 серпня 1991 року увійшла золотою сторінкою в історію нашої держави, адже 31 рік тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з’явилася незалежна держава Україна.

Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто подякувати нашим Героям-сучасникам, які боронять нашу Україну!

Наша держава сьогодні виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє. А у серці кожного українця палає вогонь патріотизму та прагнення допомогти тим, хто змушений сьогодні залишати свої домівки та виборювати мир у рідній Україні.

Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, та тими, хто сьогодні, не шкодуючи свого життя, захищає її від агресора.

Пишаймося тим, що ми є громадянами великої європейської держави Україна, яка засвідчила усьому світу готовність найвищою ціною  боронити свободу, незалежність та демократію.

З нагоди свята зичу всім міцного здоров’я, родинного тепла, добробуту та нових звершень на благо Тальнівщини і процвітання України!

Дякую кожному і кожній за особистий внесок у розбудову нашої прекрасної, величної та непоборної України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора