A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем фізичної культури і спорту!

Дата: 10.09.2022 08:05
Кількість переглядів: 96

Шановні спортсмени, тренери, викладачі, працівники закладів фізичної культури і спортуветерани, прихильники активного і здорового способу життя, спортивні уболівальники Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Спорт несе людям здоров'я, силу, красу, загартовує характер і вчить долати труднощі. Зміцнюючи здоров'я, спорт удосконалює не тільки тіло, а й дух, виховує мужність і наполегливість у досягненні цілей.

Школа спорту також культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

Фізичні тренування, загартування, стійкий вольовий дух наших захисників сьогодні допомагають долати зовнішнього ворога.

Наша громада має славетні спортивні традиції. Чимало наших земляків досягли високих результатів на українських і світових аренах. Вагомі спортивні здобутки – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, кропіткої праці тенерів-викладачів, внеску громадськості та активістів спорту.

Тож висловлюю щиру подяку вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді.

Зичу всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, що уславлюватимуть Тальнівщину і Україну!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора