A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівника лісу!

Дата: 18.09.2022 07:59
Кількість переглядів: 61

Шановні працівники лісового господарства Тальнівської міської територіальної громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання із вашим професійним святом – Днем працівника лісу!

Благородна праця лісівників здавна була однією з найбільш шанованих професій, її обирають люди, безмежно люблячі природу, які володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. 

Щодня сумлінно і невтомно працюючи, працівники лісових господарств створюють нові насадження, забезпечують надійний захист земельних угідь та покращують екологічний стан довкілля. Саме лісники забезпечують раціональне використання лісу для потреб людини і прикладають чималі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь.

Відзначення цього дня – це ще один привід замислитись над необхідністю турботи про лісові насадження, неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.

В умовах воєнного стану російський агресор, ведучи бойові дії, завдає колосальної шкоди лісовим угіддям нашої Батьківщини. І одним із основних завдань працівників лісових господарств є збереження і відновлення знищених та ушкоджених лісових угідь, вжиття посилених заходів щодо їх охорони і захисту.

Тож з нагоди вашого професійного свята, шановні працівники лісу, дозвольте подякувати вам за невтомну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, достатку та миру. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ на благо Тальнівської громади і України!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора