A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Днем працівників харчової промисловості!

Дата: 16.10.2022 09:09
Кількість переглядів: 88

Шановні працівники і ветерани харчової промисловості громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Виробництво харчових продуктів є однією з найперших умов життя людей і розвитку суспільства. Життя українців в умовах воєнного стану показало, наскільки суспільно необхідною і важливою є ваша праця. Із перших днів воєнного вторгнення ви невтомно щодня і щоночі формуєте продовольчий фронт нашої країни, нашої громади: активно долучаєтесь до забезпечення продовольчої частини гуманітарних вантажів для Збройних Сил України, постраждалих від бойових дій російської федерації мирних жителів інших громад, внутрішньо переміщених осіб, дбаєте про забезпечення якісними харчовими продуктами жителів Тальнівщини.

Я гордий тим, що Тальнівська міська територіальна громада багата конкурентоздатними виробниками харчових продуктів, які успішно задовольняють потреби споживачів на внутрішньому та навіть на зовнішньому ринках. Окрім того, харчова промисловість із року в рік виходить на новий рівень розвитку, незважаючи на важкі часи, які наразі переживає Україна.

Сердечно висловлюю всім працівникам галузі щиросердечну шану і глибоку вдячність. Завдяки вашому високому професіоналізму і досвіду продукти харчування місцевого виробництва високоякісні, смачні та користуються попитом у жителів нашого краю та гостей нашої громади.

У День вашого професійного свята зичу вам щоденного добробуту, сімейного благополуччя, міцного здоров’я, енергії та нових здобутків.

Нехай ваша праця, пронизана людською шаною і дякою, завжди буде плідною, а плани і задуми втілюються у життя!

Завдяки вашій  натхненній та кропіткій праці ми обов’язково переможемо!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора