A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

З Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 09:01
Кількість переглядів: 65

Шановні волонтери Тальнівщини!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Тальнівської міської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного і важливого для всіх нас свята - Міжнародного дня волонтера!

Волонтерство - це найдорожчий скарб будь-якого суспільства, будь-якої громади. Починаючи з 2014 року волонтерство в Україні набуло рис потужного громадянського руху і на сьогодні воно є могутньою рушійною силою, яка допомагає долати усі негаразди і якнайшвидше здобути нашу Перемогу.

Часом, йдучи на власну пожертву, ви активно допомагаєте Збройним Силам України, протягуєте  руку допомоги при евакуації населення, турбуєтесь про внутрішньо переміщених осіб, хворих, всіх тих, хто опинився в біді.

В умовах воєнних дій у нашій країні, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають, суттєво збільшилась. Тому цей день є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Дякую кожному і кожній, хто в цей нелегкий час спрямовує свій талант, розум та зусилля на нашу спільну перемогу, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи винагород і  подяк.

Щиро бажаю всім волонтерам громади міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, вдячності від людей, миру у ваших домівках та в нашій Україні!

З повагою

міський голова

Василь Сідько.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора