A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Шановні жителі громади! Дорогі земляки!

Дата: 20.01.2023 12:35
Кількість переглядів: 57

Фото без описуВідзначення Дня Соборності символізує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність української нації.

Згадуючи дві вікопомні події української історії: проголошення незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки українських земель, ми, як ніколи, розуміємо важливість єдності наших дій та соборності наших душ.

Соборність сьогодні - це не лише пам’ять про спільне минуле, це наша згуртованість заради майбутнього. Коли ми, з різних регіонів, разом працюємо, допомагаємо й підтримуємо одні одних, боремося із окупантами, відстоюємо свою соборність і волю заради власної держави.

Невід’ємною часткою цієї боротьби є і наша Тальнівщина. Безцінним є вклад нашої громади, наших людей, воїнів-захисників, волонтерів у Перемогу. Відважні сини і дочки нашого краю зі зброєю в руках відстоюють соборність та незалежність на передових позиціях. Ми пишаємося їхнім подвигом. Ми молимося за кожного воїна, дякуємо Збройним Силам України.

Щодень ми доводимо, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей.

Соборність – мета нашої Перемоги. Ми звільнимо наші землі. Бо ми – єдині! Ми - сильні. Ми – українці!

Україна соборна. Разом до перемоги!

Слава Україні!

 

З повагою

міський голова

Василь СІДЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора