A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В Україні працює «Єдиний портал вакансій»

Дата: 03.03.2023 15:02
Кількість переглядів: 172

Фото без опису        Єдиний портал вакансій працює завдяки спільним зусиллям Міністерства економіки України, Державної служби зайнятості та провідних українських сайтів із пошуку роботи Work.ua, robota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble. Нові вакансії на порталі з’являються в режимі реального часу.

На єдиному порталі вакансій вже більше 150 тис. актуальних пропозицій з пошуку роботи.

Нагадуємо, що:

  • через Telegram-бот Державної служби зайнятості, можна оформити підписку на всі вакансії за галуззю або регіоном за посиланням:   https://t.me/DCZWorkNowBbot.
  • Роботодавці та HR можуть самостійно подати вакансію через особистий кабінет роботодавця за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/cabinet на нашому сайті    https://www.dcz.gov.ua/ :
  • Як зареєструвати кабінет: http://surl.li/fenmx ;
  • Єдиний портал вакансій  - http://jobportal.dcz.gov.ua/.

            Одразу після модерації Ваша вакансія з'явиться на всіх наших ресурсах, зокрема на єдиному порталі вакансій http://jobportal.dcz.gov.ua/ і ми почнемо підбір кандидатів!

 

             З питань виплати допомоги по безробіттю, її розмірів, інших питань, що стосуються сфери зайнятості, звертайтеся до фахівців Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості або телефонуйте на за тел.: (04731)3-04-79, 3-04-80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора