A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Навчання для безробітних громадян за професією «Манікюрник»

Дата: 27.03.2023 12:59
Кількість переглядів: 61

        Фото без описуУ Дніпропетровському центрі професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості безробітні громадяни мають можливість, за направленням центру зайнятості, пройти навчання за професією «Манікюрник» 2-го розряду, в тому числі за індивідуальною формою. Термін навчання – 3,5 місяці.

       Центр обладнаний сучасним обладнанням та відповідною базою, що дозволяє забезпечити якісне та ефективне навчання майбутніх фахівців. Викладачі ЦПТО мають великий досвід та готові ділитися знаннями і допомогти здобути необхідну кваліфікацію у професії «Манікюрник».

       Салон – майстерня Центру забезпечує можливість опанування навичок виконання обрізного, комбінованого, апаратного та SPA-манікюру, а також виконувати художній нейл – дизайн.

       За результатами навчання видається документ державного зразка – свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.

       Іногороднім слухачам надається гуртожиток.

          За додатковою консультацією звертайтеся до фахівців Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ за адресою: м.Тальне, вул.. Майданецька, 13/1 або за тел.. 3-04-79, 3-04-80, 3-04-82


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора