A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Фізичне насильство

Дата: 06.06.2023 15:58
Кількість переглядів: 108

Фото без описуЯкщо ви стикнулися з побиттям чи погрозами, або вас примушують вживати алкоголь чи наркотичні речовини, або обмежуть ваше споживання їжі чи навіть контролюють ваше пересування над вами скоюють фізичне насильство. Часом постраждалим важко просити про допомогу. Вони приховують синці та знущання, які відбуваються вдома.

Та ми готові вам допомогти!

 

Якщо ви не знаєте, з чого почати або вам страшно йти до поліції чи лікарні, зверніться за єдиним номером системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103. Наші експерти проконсультують щодо подальших кроків та розкажуть, як можна захистити себе за допомогою досвідчених юристів

 

Однак якщо стан вашого здоров’я потребує термінової допомоги, зверніть до найближчого травмпункту. Медик має оглянути вас, надати допомогу, зафіксувати усі ушкодження. Якщо у вас будуть сили, то наступний важливий крок – судово-медична експертиза для фіксації тілесних ушкоджень.

 

Ви також можете написати заяву у поліцію або ж отримати консультацію у найближчому бюро правової допомоги.

Ми допоможемо отримати обмежувальний припис, підготувати документи для розлучення, поділу майна, позбавлення батьківських прав тощо.

 

Звертайтеся до системи безоплатної правової допомоги!

_______

Фізичне домашнє насильство може проявлятися по-різному.

Можливо, вам важко просити про допомогу, ви соромитеся того, що відбувається. І приховуєте синці чи інші знущання.

Є законні можливості це зупинити.

Якщо ви не знаєте, з чого почати, спочатку зверніться до контакт-центру системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103. Наші юристи проконсультують, як можна захистити себе у правовий спосіб та запропонують алгоритм дій для вирішення вашого питання.

 

Однак якщо стан вашого здоров’я потребує термінової допомоги, зверніться до найближчого травмпункту. Медик має оглянути вас, надати допомогу, зафіксувати усі ушкодження.

Ви також можете написати заяву до поліції. Якщо вам некомфортно звертатися до поліції самостійно — у найближчому бюро правової допомоги вам допоможуть скласти таку заяву.

 

Звертайтеся до системи безоплатної правової допомоги:

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора